Примітка: Безпечний режим не скидає певні настройки, пов'язані з персонажем. Якщо виникла така необхідність, то ви можете зробити це шляхом видалення всіх файлів у папці Документи\My Games\Ymirheim\Option[1].
- ↑ Папка
Документи зазвичай знаходиться у C:\Users\ІМ'Я_КОРИСТУВАЧА\Documents.